Villa Dragica & Ivo. 13 self catering 3-star apartments, parking facilities for the guests in Srima – Vodice.

+385 22 44 05 29
info@apartments-srima.com

Villa D&I

Ako ste od onih koji se zaista žele odmoriti na godišnjem odmoru, za vas je Srima. Villa D&I smještena je uz samo more u malome mjestu Srima, nadomak Vodica i grada Šibenika, a s njezinih terasa pruža se pogled na more, otok Prvić i na panoramu Vodica. U villi D&I apartmane je moguće koristiti sa ili bez pansionskih ili polupansionskih usluga ili kao uslugu prenoćišta izvan turističke sezone. U sastavu objekta se nalazi Bistro-pizzeria “Ivo”.

Srima

Srima je malo mjesto na obali Jadranskog mora, u srcu Dalmacije, gdje su se na malom području sastale mnoge prirodne ljepote, ali i bogata povijest koju nam pričaju tipična mediteranska arhitektura i vrijedni kulturni spomenici. Tako će osoba željna akcije i istraživanja u blizini naći živopisne Vodice, grad Šibenik s poznatom katedralom sv. Jakova, vrijednim spomenikom kulture upisanim među unsco-ve spomenike kulturne baštine.

Apartmani

Villa raspolaže s 13 moderno opremljenih apartmana različitih veličina te parkingom za goste. Svi apartmani su kategorizirani s 3*, jednosobni su, ali raspolažu s komfornim dodatnim ležajevima u dnevnom boravku, što znači da raspolažemo s 52 ležaja. Opremljeni su novim, kvalitetnim namještajem i inventarom te su klimatizirani, što će Vaš boravak učiniti udobnim tijekom čitave godine, bilo za organizirane grupe ili individualne goste.